homeslider3

INFO COVID-19

Măsuri de prevenire și monitorizare a riscurilor privind COVID-19 în Facultatea de Educație Fizică și Sport

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
FACULTATEA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT

Stimaţi colegi, dragi studenţi ai Facultății de Educaţie Fizică și Sport din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

 

Suntem cu toţii într-un moment delicat al existenţei noastre, în care cursul cotidian al vieţii a fost schimbat brutal din cauza apariţiei și răspândirii foarte rapide a COVID 19 (CORONAVIRUS), însă îmi exprim speranţa și încrederea că împreună avem capacitatea de a depăși cu bine această încercare.

În acest sens, atât autorităţile naţionale, cât și conducerea UBB au luat o serie de măsuri care v-au fost comunicate și de care vă rog să ţineţi cont pentru a avea grijă de sănătatea noastră și a celor din jur.

Transmit studenţilor facultăţii noastre că încercăm să găsim soluţii astfel încât finalizarea studiilor de către studenţii din anii terminali să nu fie afectată. Deocamdată întreg procesul didactic se desfășoară online, de preferat pe platforma Microsoft Teams.

Este o ipostază inedită pentru noi toţi, dar haideţi să privim această situaţie ca pe o provocare, o oportunitate de a ne dezvolta noi abilităţi și competenţe privind pregătirea noastră profesională.

Totodată este necesar să avem capacitatea de a ne adapta noilor provocări, să dăm dovadă de disciplină, înţelegere, solidaritate și responsabilitate, valori absolut necesare în situaţii de criză, dar și în viaţa normală.

Cu mulţumiri adresate tuturor colegilor pentru implicarea responsabilă în depășirea cu bine a acestei perioade, îmi exprim încă odată convingerea că vom ieși cu toţii mai puternici și mai buni din această situaţie.

Cu aleasă preţuire,

Decan FEFS

Prof. univ. dr. Leon Gomboș

Copyright © Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Cluj-Napoca