Cadru Didactic

Facultatea de Educatie Fizica si Sport Cluj Napoca

Profil

Cadru didactic în cadrul Departamentului de Jocuri Sportive. Domeniile de interes sunt: educația fizică, sportul de performanță, sănătate, handbal, capacitatea de efort, sportul pentru toți, recuperare sportivă. Cele mai importante publicații sunt: 1 carte ca unic autor, 1 articol ISI, și peste 10 articole în reviste de prestigiu, membru în proiecte instituționale ale Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. A beneficiat de Premiul de Excelență Didactică și Premiul Excellentia oferit de Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca în anul 2017.

Pregatire profesionala

 • Titlu de Doctor

  Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT,Diplomă de Doctor Seria J, Nr. 0013073, eliberată în baza ordinului Ministerului Educației și Cercetării Științifice nr.5954 din 07.12.2015

 • Studii aprofundate în Știința Sportului

  Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Diplomă de Masterat Seria E. Nr. 0004352, eliberată de Ministerul Educației Naționale în 03.09.2001

 • Programul de studii psihopedagogice Nivelul II.

  Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, UBB, Cluj-Napoca (România), Certificat de Absolvire Seria C, Nr. 0070211, eliberată de Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic UBB Cluj, 2011.

 • Licențiat în Educație Fizică și Sport

  Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Diplomă de Licență Seria B. Nr. 0015673, eliberată de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării în data de 26.11.2009.

 • Programul de studii psihopedagogice Nivelul I.

  Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, UBB, Cluj-Napoca (România), Certificat de Absolvire, Seria B, Nr. 0030506, eliberată de Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic UBB Cluj, 2009.

 • Absolvent al Liceului cu Program Sportiv Bistrița-Năsăud

  Liceul cu Program Sportiv, Bistrița, profilul Sportiv, Diploma de Bacalaureat Seria U. Nr. 0303185, eliberată de Ministerul Educației și Cercetării în data de 18.06.2006.

Curriculum Vitae


Copyright © Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Cluj-Napoca          Protecția datelor cu caracter personal          Politica de utilizare a cookies-urilor