magyar
romana
home
FELVÉTELI 2018

ERASMUS 2014-2015

Informaţii despre mobilităţile internaţionale derulate prin programul Erasmus 2014/2015Stimaţi studenţi,

În următoarele săptămâni vom avea, din partea Centrului de colaborări internaţionale, situaţia exactă a instituţiilor similare, din spaţiul UE, cu care Facultatea noastră are încheiate contracte de colaborare. Pe site-ul facultăţii noastre, la secţiunea relaţii internaţionale, intraţi pe programe, iar de acolo pe instituţii partenere. Chiar daca informaţiile figurează de anul trecut, așa cum au subliniat câţiva studenţi, ele pot fi luate în considerare deoarece instituţiile respective, per ansamblu, au semnat, din nou, contractele cu instituţia noastră.

Cei interesaţi pot intra pe paginile web ale instituţiilor pentru a-și face o imagine de ansamblu, pentru a căuta programele de studii și pentru a vedea în ce măsură disciplinele pot fi echivalate, la întoarcerea din mobilitate, cu cele din planurile noastre de învăţământ.

În câteva săptămâni, se va organiza o selecţie a celor care doresc să studieze, într-o instituţie din UE, pe parcursul unui semestru sau a unui an academic. Cei interesaţi trebuie să obţină un certificat de competenţă lingvistică, în concordanţă cu ţara în care urmează să studieze, de nivel B1/B2.

Vă doresc mult succes!!!!

Pentru alte informaţii mă puteţi contacta la adresa nicu.negru@ubbcluj.ro

A cikk legutolso modositasanak idopontja: 2014-04-02, ujdonsagok kategoria