magyar
romana
home
FELVÉTELI 2018

Sportválasztó 2014

Sajtóközlemény NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ – A SPORT NAPJAI KOLOZSVÁRON Második alkalommal, 2014 október 17-18.-án GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!Sajtóközlemény

NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ – A SPORT NAPJAI KOLOZSVÁRON

Második alkalommal, 2014 október 17-18.-án

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!

A KODIAK sportegyesület az ACCMME egyesülettel közösen szervezi a Nagy Sportágválasztó – a Sport Napjai Kolozsváron rendezvényt. Október 17-18.-án szeretettel várunk mindenkit aki ismerkedni akar kolozsváriak kedvenc sportjaival és sportolóival.

A Nagy Sportágválasztó A Sport Napjai, civil kezdeményezésként indult, 2007 ben Magyarországon.

Kolozsváron a rendezvény pénteki napja a tanintézményekből érkező csoportoknak van fenntartva. A szombati napon 18.-án a szülőket várjuk, gyerekekkel együtt, mindenkit aki a sportokkal akar ismerkedni. Minden sportágat ki lehet a helyszinen próbálni, el lehet az edzőkkel, élsportolókkal beszélgetni.

A rendezvényen több mint 20 sportklub, 20 sportága lesz jelen. Jelen lesznek az illető sportok jeles képviselői, bajnokok, nemzetközi versenyek győztesei, edzőikkel együtt.

“Célunk minél több emberhez eljuttatni a sport pozitív üzeneteit, nem elméleti síkon, hanem a gyakorlatban. Az edzők, élsportolók, olimpikonok instruálása mellett kipróbálható több mint 20 sportág, aktív tapasztalást, igazi sportélményt ad, s ezáltal pozitív irányba tudja befolyásolni a sporthoz való hozzáállást, viszonyulást. Nem feltétlenül azért, hogy élsportoló, olimpikon legyen belőlük, hanem azért, hogy sikerélménnyel, örömmel gyakorolják a kiválasztott sportágat. Külön ereje a rendezvénynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, Világ- és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra (!), mely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.,.”, mondja Szénási Zoltán az egyik főszervező.

A rendezvény partnerei a Megyei Tanfelügyelőség, Megyei Tanács, Babes Bolyai Egyetem Sport és Testnevelés kara, valamint a KMDSZ Sportiroda. Bővebben tájékozódni a www.alegesportul.com honlapon és a www.facebook.com/alegesportul.cluj. oldalakon lehet.


A sajtóközlemény megtekintehető ITT
A cikk legutolso modositasanak idopontja: 2014-10-09, ujdonsagok kategoria