magyar
romana
home
ADMITERE 2018

Raport de activitate

Activități Fizice Adaptate ca instrument de incluziune socială
In cadrul proiectului Activități Fizice Adaptate ca instrument de incluziune socială, proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, Fundația Special Olympics a organizat, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai, un seminar de instruire și 2 evenimente sportive:

1. Miercuri, 26 noiembrie 2014- Seminarul de instruire evidențiază importanța activităților fizice și a sportului ca instrumente de incluziune socială a persoanelor cu dizabilități. Studiile au evidențiat impactul pozitiv pe care activitățile fizice îl au asupra dezvoltării persoanelor cu dizabilități, seminarul de instruire a constituit un pas important în dezvoltarea competențelor și a capacității instituțiilor care vor pregăti specialiști în domeniu. Prezentările au fost făcute de către dl. Prof. univ. dr. Rareș Ciocoi-Pop și dl. Asistent univ. dr. Adrian Dragoș Maniu.

2. Miercuri, 26 noiembrie 2014- Competiția s-a desfășurat în sala de sport Vasile Geleriu a Facultății de Educație Fizică și Sport, sportivii au concurat la probe de baschet- abilități individuale, badminton și bocce.


Pentru mai multe informaţii CLIK AICI
Mesaj postat in data de 2014-12-16 in categoria evenimente