magyar
romana
home
ADMITERE 2018

Alege sportul 2014

COMUNICAT DE PRESĂ ALEGE SPORTUL – ZILELE SPORTULUI la Cluj Napoca, a doua ediţie 17-18 octombrie 2014 Vino! Încearcă! Alege!COMUNICAT DE PRESĂ

ALEGE SPORTUL – ZILELE SPORTULUI

la Cluj Napoca, a doua ediţie 17-18 octombrie 2014

Vino! Încearcă! Alege!

Asociaţia KODIAK în parteneriat cu ACCMME organizează a doua ediţie a manifestărilor Alege Sportul – ZILELE SPORTULUI. Pe parcursul a două zile, 17-18 octombrie 2014, în Parcul Sportiv Iuliu Haţieganu se vor întâlni iubitorii sportului din Cluj-Napoca. Invităm pe toti cei care iubesc mişcarea şi vor să facă cunoştinţă cu sportivii de elită clujeni să ni se alăture la eveniment.

Alege sportul – ZILELE SPORTULUI a pornit ca o iniţiativă civică, organizată de la nivelul oamenilor de rând, cu scop non-profit în Ungaria în septembrie 2007

. La Cluj Napoca, in cele două zile a evenimentului, ziua de vineri, 17 octombrie 2014, este rezervată grupurilor de copii organizate de instituţiile de învăţământ. Ziua de sâmbătă, 18 octombrie 2014, se adreseaza familiilor, publicului larg care poate face cunoştinţă astfel cu sporturile prezentate.

La eveniment sunt invitate peste 20 de cluburi sportive, reprezentând peste 20 de ramuri sportive. Vor fi prezenţi sportivi medaliaţi la diferite competiţii naţionale şi internaţionale, împreună cu antrenorii lor.

“Scopul nostru a fost de a duce mesajul pozitiv al sportului la cât mai mulţi oameni, nu pe plan teoretic ci direct, practicandu-l. În prezent sub îndrumarea antrenorilor, sportivilor de elită, medaliaţilor olimpici, se pot încerca, la evenimentele noastre, circa 30 de ramuri sportive, oferind experienţe active, deviind astfel spre bine atitudinea faţă de sport. Nu neapărat pentru a deveni sportivi de performanţă sau medaliaţi olimpici, dar pentru a dobândi succese personale, şi pentru a practica cu bucurie sportul ales. Evenimentul are forţa specială de a da posibilitatea copiilor să vadă, să întâlnescă campioni mondiali, olimpici, pentru a vedea în ei exemple de urmat, de a face primii paşi împreună cu ei în sportul ales. Pentru mulţi copii aceste experienţe pot marca întreaga lor existenta.”, ne-a declarat Zoltan Szenasi, unul dintre organizatorii evenimentului.

Partenerii evenimentului sunt: Universitatea Babes Bolyai Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Consiliul Judeţean, Biroul de Sport KMDSZ Mai multe informatii despre eveniment puteţi afla de pe www.alegesportul.com sau vizitând pagina noastră www.facebook.com/alegesportul.cluj.


Pentru a vizualiaz Comunicatul de presă CLIK AICI
Mesaj postat in data de 2014-10-09 in categoria evenimente