magyar
romana
home
ADMITERE 2018

Judo 2013

Campionatul Nationale de Judo Seniori Kata 2013Finala CN Kata 2013

Informare

In data de 14-15 noiembrie 2013 a avut loc la Poiana Brasov Finala Campionatului National de Judo Kata. Cadre didactice, dar si studenti ai facutatii de Educatie Fizica si Sport UBB - Cluj au participat la acest eveniment.

Asist. univ. dr. Barbos Ion Petre (2 Dan) - antrenor al echipei CSU-Cluj a obtinut o medalie de aur si titlul de campion national la Kodokan Goshin Jutsu si medalia de argint la Ju no Kata si titlul de vicecampion national. Barbos si-a pastrat titlul de campion national obtinut anul trecut la aceasi forma de Kata.

Partenerii lui au fost Nagy Alpar (Kodokan Goshin Jutsu) si Banyai Beatrix (Ju no Kata), Locul II a fost obtinut de sportivii Furtuna Nicolae si Foris George (1 Dan) - la Nage no Kata; si Mara Angela la Katame no Kata.

Locul III a fost obtinut de sportivii Catinean Iosif si Nagy Alpar (1 Dan) la proba Nage no Kata. Judoka (conf.univ.dr.) - Ciocoi-Pop Dumitru Rares - a obtinut locul VIII la Nage no Kata.

Hotel Alpin din Poiana Braşov a fost gazda Adunării Generale a Federaţiei Romane de Judo. Scopul a fost acela de a se alege noul preşedinte ca urmare a expirării mandatului domnului Eduard Doandeş. Singurul candidat, votat în unanimitate de cei 106 membrii prezenţi a fost domnul Doru Ioan Sapta, renumit antrenor din Deva. A absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport în anul 1983, fiind şef de promoţie. Ca judoka, a fost campion naţional de juniori şi universitar, multiplu medaliat la naţionalele şi internaţionalele de seniori. Începând cu anul 2008 a devenit antrenor recunoscut de către Federaţia Internaţională de Judo, fiind însărcinat să se ocupe ca antrenor coordonator de loturile din Seychelles şi Mauritius. Până în prezent a îndeplinit funcţia de vicepreşedinte.

Data: 17.11.2013

Mesaj postat in data de 2013-11-17 in categoria evenimente